Newsletter

CU CAPUL IN NORI, autori: Ionut RITES & Bogdana BALMUS

In data de 5 iulie 2012 a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie “71 de ani de parasutism romanesc”, actiune organizata de Fundatia ”GENERAL GRIGORE BASTAN” in colaborare cu Centrul Expozitional al Camerei Deputatilor.

Cu aceasta ocazie a fost lansata cartea CU CAPUL IN NORI, scrisa de Ionut Rites si Bogdana Balmus. Este o carte de vacanta, incitanta dar plina de umor si de dramatism. O carte care, practic, va pune in spatele fiecarui cititor o parasuta si caruia i se va face vant din avion. Este o ocazie ca cei care nu au avut sansa sa guste bucuria, emotia, nebunia unui salt cu parasuta, sa o faca – prin lecturarea acestei carti.

Descarca cartea de aici:

http://www.motopara.ro/wp-content/uploads/Cu-capul-in-nori.html

http://pilotmagazin.ro/appaum/descarcari/cu-capul-in-nori.pdf

 

11 Comments

  • Gabi

    1

    Genial Ionut! Bravo!

  • Burg Emilian (Milusfly)

    3

    Felicitari maestre !!! Abea astept sa-ti citesc cartea si sa retraiesc macar din citit acele senzatii si sentimente pe care le-am mai simtit doar in cadere libera. Vreau si eu una din exemplare dar desigur ca o vreau cu dedicatie. :P Va imbratisez cu drag pe toti trei. Cu deosebit respect si consideratie, Emilian Burg Timisoara.

  • Ionut Rites

    4

    Te asteapta o carte cu dedicatie! Iti multumesc de aprecieri!

  • Gabi Pop

    5

    Felicitari Ionut! Mereu te-am admirat pentru performantele, seriozitatea si profesionalismul de care ai dat dovada de-a lungul timpului, asa ca imi doresc si eu aceasta carte... poate pui o dedicatie pe prima pagina. Pe curand!

    • Ionut Rites

      6

      Respectul e reciproc si daca nu o stiai, ai aflat-o acum! Cu mare drag, dar cand ma intorc din Grecia. Peste o luna adica. Am si cartea si cerneala in stilou, asa ca problema e ca si rezolvata :)

  • Sergiu - Timisoara

    7

    FELICITARI pentru carte maestre!!! Un exemplar comandat si de mine... cu autograf dat in fata cititorului. Ne intalnim in Timisoara. Concediu placut!

  • Ionut Rites

    8

    In august, dupa ce vin din Grecia, facem lansarea cartii la Timisoara, la Hotel Delpack. O sa fie multi invitati si sper sa nu ma neglijezi :)

  • Catalin Proca

    9

    Felicitari Ionut, nu am mai citit de mult o carte de aviatie, dar pe aceasta vreau sa o citesc. Asteptam cu interes lansarea cartii si la Timisoara!

  • bizera catalin

    10

    Felicitari Ionut. Am citit cartea...este fenomenala...multumesc si pentru dedicatie... o recomand cu mare caldura tuturor, fie zburatori sau nu. Fiecare trebuie sa o aiba in biblioteca sa. Pot sa zic ca am citit-o fara pauza... mai asteptam... sunt sigur ca mai ai multe intamplari in tolba ta care trebuie asezate pe hartie...

    • Ionut Rites

      11

      Merci Cataline. Esti un domn. Cine stie, daca o fi sa fie poate va mai iesi o carte. Dar nu neaparat cu mine ca personaj principal. Reactia cartii a fost una neasteptata pentru mine in randul parasutistilor veterani. Una din dorintele lor a fost sa scriu si intamplarile lor, ceea ce ar fi o onoare pentru mine. Daca o sa am si deschiderea dumnealor si timpul necesar, intr-un an, doi s-ar putea sa apara si aventurile parasutistilor romani. Oricum, multumesc de aprecieri!

You must be logged in to post a comment.