Newsletter

Paramotorul a fost in direct la Radio Romania Actualitati, invitat Ionut RITES

Ieri, 11 martie 2012, am fost invitat la Radio Romania Actualitati in cadrul emisiunii “Ca pe roate”, produsa de Ovidiu BUFNILA si moderata de Dragos STOICA impreuna cu Andra GHEREGA. Oameni deosebiti, producatori desavarsiti cu drag de meserie si de sporturi extreme si-au exprimat intentia de a experimenta zborul cu paramotorul alaturi de noi.

Emisiunea “Ca pe roate”, foarte interesanta, un fel de Discovery pe calea undelor, a abordat in cazul de fata o tema legata de zborul cu paramotorul (descriere, evolutie, competitii, actiuni, recorduri, incidente de zbor, realizari, constructori romani de paramotoare, utilizarea paramotorului in cazul situatiilor de urgenta ori in cazul misiunilor speciale, C.S. Universitatea Timisoara – Sectia de Paramotor etc), fiind transmisa atat pe postul de radio cat si video live pe site-ul Radio Romania Actualitati, intre orele 17 si 18.

In cadrul emisiunii, de-a lungul intrebarilor, am apucat sa-i amintesc pe Adi BUZAN, Florin ZORILA si Marian COJOCARU in diferite contexte. As fi amintit de mai multi zburatori dar timpul scurt si emotia transmisiunii in direct m-au facut sa am unele scapari.

Dar noi ne-am ales cu ceva? Evident ca da! Radio Romania Actualitati isi va aminti de noi cu ocazia actiunilor paramotoristice, facand anunturi pe calea undelor despre ceea ce ne propunem sa realizam.

Multumesc celor care m-au ascultatat precum si celor interesati de sportul cu paramotorul care au transmis mesaje in direct, pe timpul emisiunii.

You must be logged in to post a comment.