Newsletter

Romania vazuta din paramotor

http://romaniadinparamotor.wordpress.com/

Proiectul “Romania vazuta din Paramotor” urmareste punerea in valoare a obiectivelor turistice nationale, intr-un mod inedit, prin fotografierea lor din zbor, cu aparte fotografice de inalta rezolutie.

Fotografia aeriana, spre diferenta de cea clasica, ofera o alta perspectiva asupra obiectivului fotografiat, reusind sa surprinda, integrat, atat obiectivul de interes cat si mediul in care acesta exista.

Proiectul este initiat de catre Ionut RITES, antrenorul Sectiei de Paramotor a C.S. Universitatea Timisoara, maestru al sportului, multiplu campion national si recordmen mondial si Adrian BUZAN, presedintele A.S. Phoenix Club ’89, instructor de zbor, organizator de competitii/actiuni sportive si recordmen mondial.

Fotografiile  vor fi realizate in toate cele 4 anotimpuri si vor incerca sa surprinda cele mai reprezentative obiective de interes turistic ale Romaniei, printre care: litoralul Marii Negre, Delta Dunarii, locuri de spiritualitate (manastiri), cetati intregi (eventual ruine), peisaje deosebite (drumuri printre munti, cursuri de rauri, baraje, monumente celebre, localitati).

Proiectul doreste sa puna o caramida la construirea brandului de tara, prin prezentarea unei altfel de Romanii, inaccesibile celor mai multi.

Cei  care doresc sa se alature proiectului “Romania vazuta din Paramotor” sunt bineveniti.

Proiectul este sustinut de catre Asociatia “Aripi Romanesti”.

You must be logged in to post a comment.