Newsletter

Paramotorul a fost prezent la Gala “Femei de succes”, editia a VIII-a

In data de 29 martie 2012, a avut loc Gala “Femei de succes”, editia a VIII-a, moderata de realizatoarea TVR Mihaela SERBAN. Realizatoarea TVR, o prezenta impecabila, a fost la superlativ, prezentand la o calitate ireprosabila evenimentul.

Doamnele din diverse domenii (diplomatie, mass-media, afaceri, administratie, politica, sport) au primit o Diploma de excelenta si un premiu din partea Fundatiei Internationale “Mihai Eminescu”.

Prezent fiind in calitate de invitat, am ramas surprins sa vad atatea celebritati pe metru patrat, din diverse domenii, femei care au realizat multe lucruri in viata si care, mai presus de orice, au pus o caramida la construirea brandului de tara.

Premierea a inceput si la un moment dat aud: Diploma de excelenta se acorda doamnei Diana ENACHE, remarcabila personalitate a vietii publice contemporane, pentru prodigiosa-i activitate desfasurata in tara. Premiul va fi acordat de catre…un tanar angajat al Camerei Deputatilor, multiplu campion national la parasutism, maestru al sportului, detinator a trei recorduri mondiale de Cartea Recordurilor… Ionut RITES !

Simt cum amortesc usor, mai rau, simt cum paralizez… Oare nu am auzit bine? Ma ia cu transpiratii. Eu trebuie sa inmanez un astfel de premiu? Laura se uita la mine si ma intreaba: Ce mai astepti? Du-te…

Ma ridic teleghidat si ma indrept catre scena, urc treptele cu grija sa nu cad in fata camerelor Televiziunii Romane, ma intorc si dintr-o data ma orbesc reflectoarele. Nepregatit fiind si luat prin surprindere, trebuia totusi sa spun cateva cuvinte in microfon, precum antevorbitorii mei. Oare ce sa spun… despre activitatea impresionanta a realizatoarei Diana ENACHE stia toata lumea… dar de mine nimeni… asa ca incep sa ma ridic in slavi de parca mi-ar fi murit laudatorii…parasutism…paramotor…

In scurt timp am realizat ca aceasta gala este adresata femeilor de succes si nu barbatilor, asa ca imi duc onorabil treaba la bun sfarsit.

Inainte sa plec, intalniri cu vechi prieteni: Lavinia SANDRU, un om politic de succes care a primit deja botezul aerului, Theodor PALEOLOGU, eseist, diplomat si om politic roman, actorul roman de la Hollywood, Daniel GANEA si purtatorul de cuvant al Politiei Romane, comisar-sef Christian CIOCAN.

…o seara memorabila in care realizatoarea TVR Mihaela SERBAN si-a aratat recunostinta fata de realizarile sportului aeronautic, punctandu-ne in fata opiniei publice nationale si internationale in cel mai frumos mod posibil, alaturi de femeile de succes ale anului 2011.

 

You must be logged in to post a comment.