Newsletter

Primul concurs de fotografie aeriana din paramotor

In primul rand m-a socat ideea. In sensul bun evident. M-a luat prin surprindere, am crezut ca s-a scotocit tot in materie de competitii paramotoristice.

Nu stiu de unde a plecat aceasta idee dar stiu unde a ajuns. Concurentii au zburat liber, evident cu respectarea reglementarilor aeronautice, ocazie cu care au realizat fotografii aeriene, urmand ca parte dintre acestea sa fie postate pe o retea de socializare.

Nu credeam ca se va reusi organizarea unui concurs in care pilotii sa fie si artisti fotografi iar arbitrii sa fie prietenii nostrii de pe Facebook.

Da… jurizarea competitiei va fi facuta de prieteni si nu de arbitrii certificati. Fotografia aeriana care impresioneaza cel mai mult, si evident care  va primi cele mai multe aprecieri, va castiga concursul impreuna cu pilotul paramotorist care a surprins peisajul cu pricina.

O idee geniala pusa in practica de colegii nostrii Albert MALAXA si Catalin BALASCAU, carora tin sa le transmit aprecierea mea, atat asupra faptului ca au introdus o noua proba competitionala, atipica de altfel, cat si asupra modului de organizare a intregii actiuni.

Cazarea a fost una de exceptie, intr-o pensiune – cabana nou nouta, abia scoasa din cutie, unde inca se mai simtea un usor iz de lac proaspat. Mancarea gatita la ceaun si vinul fiert, insotite o atmosfera plina de buna dispozitie, m-au facut sa regret ca totul s-a terminat asa de repede.

Zborul s-a realizat in Cheile Rasnoavei (Rasnovului), in proximitatea locului de cazare, aceasta zona oferind conditii meteo prielnice desfasurarii competitiei.

Imaginile vor fi postate in scurt timp pe pagina de Facebook a Clubului Aerial, unde va asteptam sa dati aprecieri imagnilor care au facut sa va tresare sufletul. http://www.facebook.com/aerialclub?fref=ts

Fotografiile de mai jos nu sunt dintre cele care vor fi supuse jurizarii.

Inca odata felicitari organizatorilor!

1 Comment

You must be logged in to post a comment.