Newsletter

Laura RITES, premiata de Gala FEMEI DE SUCCES 2013 in urma recordului mondial de CARTEA RECORDURILOR stabilit in lansarea cu parasuta si a realizarilor profesionale din ultimii ani

In data de 24 aprilie 2013, a avut loc Gala Femei de Succes, gazduita de Ambasad’or Events – Otopeni, moderata de realizatoarea TVR Mihaela SERBAN si actorul american de origine romana, consacrat deja la Hollywood, Daniel GANEA.

Realizatoarea TVR, o prezenţă impecabilă ca de obicei, a prezentat evenimentul la superlativ, oferind premii unor doamne din diverse domenii (diplomaţie, mass-media, afaceri, cultura administraţie, politică, sport etc.), care au avut de-a lungul timpului realizări excepţionale.

Fară falsă modestie ştiam ca Laura, soţia mea, este nominalizată la un premiu, însa nu ştiam nici dacă îl va primi, nici pe ce se sprijină acordarea acestuia.

Emisiunea a continuat, şi, spre sfârşit, fiind convins ca Laura, deşi nominalizată, nu va primi nici un premiu, cu atât mai mult cu cat se anunţase sfârşitul prezentării, o aud pe realizatoarea Mihaela ŞERBAN:

Am lăsat spre sfârşit o prezentare de excepţie, la care, doar gândindu-mă, mi se taie respiraţia.

Deşi necunoscută de lumina reflectoarelor, a reuşit în viaţa câteva lucruri deosebite. Nascută la Braşov cu studiile superiore definitivate la Bucureşti, dintr-o ambiţie personală căpătată în urma unei discuţii cu soţul ei, profesor de paraşutism, urmează cursurile de paraşutism fără ştirea acestuia, realizând singură, fără instructor, 3 lansări cu paraşuta.

Este adevărat, multe femei sar cu paraşuta, dar puţine sunt acelea care o fac după ce în prealabil au suferit o operaţie pe cord deschis şi dăcă mai şi sunt însărcinate la acea data.

După aceasta lansare, trecută oarecum în uitare, Cartea Recordurilor WORLD RECORDS ACADEMY din Statele Unite ale Americii, constatând ca sunt îndeplinite condiţiile necesare, omologhează lansarea ca fiind un record mondial de CARTEA RECORDURILOR, astfel: Laura Riteş – cea mai curajoasă femeie din lume, care a efectuat o lansare cu paraşuta de la 1.100m, după ce în prealabil a suferit o operaţie pe cord deschis, fiind însărcinată cu fiul sau Mihnea Ionuţ.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Frumuseţea sa exterioară o impinge spre prima participare românească la Mrs. Universe 2011, unde, din cele 33 de finaliste din tot atâtea ţări, a castigat premiul special Mrs. Star. Atât competiţia cât şi premiul obţinut au avut o largă mediatizare internaţională, dar mai puţin una romanească.

Este vorba despre Laura Riteş – care în viaţa de zi cu zi este soţie, mamă, doctor în drept şi director general în cadrul Camerei Deputaţilor al Parlamentului României.

Pentru aceste realizări, Gala Femei de Succes, îi acordă un premiul special.

Invitată pe scenă, Laura, uşor încărcată de emoţii pozitive, a povestit trăirile sale din lansarea cu paraşuta spre încântarea auditoriului şi a moderatorilor acestui superb show.

…a fost o seară memorabilă în care realizatoarea TVR Mihaela ŞERBAN şi actorul american de origine română Daniel GANEA şi-au arătat recunoştinţa faţă de femeie şi de realizările acesteia, am privit cu bucurie cum realizările din sportul aeronautic te pot împinge spre recunoaştere naţională, şi, de ce nu, internaţională, punctând-o pe Laura, în cel mai frumos mod posibil, alături de femeile de succes ale anului 2013.

Felicitări Laura şi felicitări realizatorilor acestei emisiuni, care, prin contribuţia sa, reuşeşte să pună o cărămidă la construirea brandului de ţară.

 

DSC_0097 DSC_0105 DSC_0134 DSC_0141 DSC_0158 DSC_0002 DSC_0004 DSC_0073 DSC_0074 DSC_0075 DSC_0079 DSC_0085 DSC_0086 DSC_0092 DSC_0096

You must be logged in to post a comment.